Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Delft

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie nabij Delft is Fletcher Hotel-Restaurant Carlton de ideale plek. De zes multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit voor 175 personen lenen zich uitstekend voor vergaderingen, een congres of een workshop, maar ook voor feesten en partijen.

Multifunctionele vergaderzalen

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton kunt u kiezen uit één of meerdaagse vergaderarrangementen uitgebreid met overnachting(en) en diner(s). Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal. Zo is er een ruime zaal aanwezig voor grootschalige presentaties. De kleinere discussieruimte is uitermate geschikt voor een besloten vergadering. Ook biedt het hotel lichte werkruimtes voor de meerdaagse vergaderingen.

De stoelen en tafels kunnen op verschillende manieren worden opgesteld: ruime opstellingen zoals de theater opstelling voor grootschalige presentaties of kleinere opstellingen zoals de caré opstelling voor uw besloten vergadering.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid voor 40 auto’s en gratis WiFi in het hele hotel. De unieke ligging van de vergaderlocatie nabij Delft zich perfect voor verschillende outdoor teambuildingsactiviteiten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over vergaderen bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

6 multifunctionele vergaderzalen tot 175 personen - 80 hotelkamers

 

Theater

Tot 120 personen

Cabaret

Tot 75 personen

School

Tot 40 personen

U-vorm

Tot 40 personen

Carré

Tot 45 personen

Diner

Tot 120 personen

Receptie

Tot 175 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Carlton worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Maak met een originele 'Westlander' een mooie boottocht
 • Met uw collega's waterskiën in waterskipark Wollebrand
 • Ga op pad in het Westland met een GPS fietstocht

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.