Heerlijk uit eten bij Restaurant Leonor FiniCulinair genieten in Naaldwijk

Reserveer een tafel

Over Restaurant Leonor Fini

Restaurant Leonor Fini is het visitekaartje van Fletcher Hotel-Restaurant Carlton in Naaldwijk. In ons restaurant kunt u onder andere genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke lunches, à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten. Chef-kok Mirella Lint en de keukenbrigade stellen elke dag een wisselend 3-gangen keuzemenu voor u samen. De gastvrije bediening adviseert u graag over een heerlijke bijpassende wijn.

Bar

Het hotel beschikt ook over een gezellige bar waar u na een actieve dag in de omgeving even lekker kunt ontspannen met een klein hapje en drankje. Elke dag geopend van 11:00 - 23:00 uur.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 05:30 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 07:30 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 18:00 - 21:00 

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.