Hotel-Restaurant Carlton in NaaldwijkGelegen in het veelzijdige Westland

Boek een kamer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Midden in het hart van het bruisende Westland in Zuid-Holland ligt ons gastvrije, centraal gelegen hotel. Bent u op zoek naar cultuur, natuur en uitstekend eten? Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Carlton in Naaldwijk kunt u alle kanten op!

Hotel nabij Hoek van Holland

Hotel-Restaurant Carlton is gelegen in een prachtige omgeving waar u helemaal tot rust komt. Maar niet alleen de omgeving zorgt er voor dat u kunt ontspannen. Ook het hotel heeft faciliteiten die u een aangenaam verblijf beloven.

Elke avond bereidt de chef-kok van Restaurant Leonor Fini samen met zijn keukenbrigade de lekkerste seizoensgebonden gerechten. De gastvrije bediening adviseert u graag over een heerlijke bijpassende wijn om u zo een compleet ontspannen en culinaire avond te verzorgen. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras en het hotel beschikt ook over een gezellig bar om nog even drankje te drinken.

Natuur en cultuur

Voor winkelplezier en cultuur kunt u naar de nabijgelegen steden Den Haag, Rotterdam of Delft. Wilt u liever genieten van de natuur? Vanuit het hotel starten vele fiets- en wandeltochten die u leiden langs strand, duinen en pittoreske dorpskernen. Of maak een mooie rondvaart door het hele Westland.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.