客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Tweepersoonskamer comfort met bad

De tweepersoonskamer met bad is comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, een minibar, broekenpers en een ruime badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

28,03

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer executive met bad

De tweepersoonskamers executive met bad is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, broekenpers en een ruime badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

31,59

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Drie persoonskamer comfort met bad

De driepersoonskamer is comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, broekenpers en een ruime badkamer met douche, toilet en föhn.

35,15

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer deluxe

De tweepersoonskamer deluxe is net iets luxer dan de standaard tweepersoonskamers. De kamer is voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, broekenpers en een ruime badkamer met bubbelbad/douche, toilet en föhn. Ideaal voor een speciale gelegenheid.

39,90

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Familekamer

De familiekamer met bad is sfeervol en comfortabel ingericht.

Kamerfaciliteiten: telefoon, televisie, gratis draadloos internet, broekenpers en een ruime badkamer met douche, toilet en föhn.

In dit kamertype kan geen extra (baby)bed geplaatst worden. Tevens zijn er in dit kamertype geen honden toegestaan.

47,03

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。